Schapekopreis Devon en Cornwall - GAAT DOOR!
6 t/m 14 september 2022
DEVON en CORNWALL, Verenigd Koninkrijk

Eindelijk is het zover! De uitgestelde reis van de Schapekop wordt opnieuw georganiseerd.
Helaas, de prijzen van hotels, maaltijden en sommige excursies zijn , net als van zoveel andere zaken, intussen gestegen .Een troost is dat wij hebben besloten om het programma met een dag te verlengen, zodat wij  ook the Grey Sheep Company kunnen bezoeken en op de laatste verblijfdag nog kunnen genieten in het mooie Winchester. 
 
The South West noemen de Britten het prachtige stukje Engeland, dat wij op deze reis zullen bezoeken. Grillige kustlijnen, charmante vissersdorpjes, uitgestrekte stranden, historische nederzettingen, Devonshire cream en de zuidelijkst gelegen uitzichtpunten van Groot-Brittannië maken het gebied tot een unieke regio. Het bijzondere licht en de sfeer  zijn opvallend . Zij zijn nog steeds een grote inspiratiebron voor veel kunstenaars en andere creatieve talenten. Bijvoorbeeld bij de Natural Fibre Company en in St Ives , een kunstenaarsplaats, beroemd om zijn mooie strand,  de bekende Leach Pottery ,het museum van beeldhouwster Barbara Hepworth en the Tate, afdeling van de Tate in London. Zwerven door St Ives is dus een must! The Lost Gardens of Heligan zijn ook in deze tijd van het jaar de moeite. Op onze tocht door zuidwest Engeland, zult u ook kunnen genieten van het mooie uitzicht bij o.a. Land’s End en Lizard Point, Dartmoor en Exmoor. Ook bezoeken we de jaarlijkse tentoonstelling van het Devon Guild of Craftsmen en een voormalige Wool Mill.
 
U zult 3 nachten logeren in Devon en 3 nachten in Cornwall in prima hotels op basis van half
pension en 2 nachten (was 1)  op de terugreis naar Dover, in het echte Engelse stadje Winchester, o.a. bekend door zijn monumentale kathedraal. Op zowel heen- en terugreis maken we de oversteek met de veerboot Duinkerken-Dover v.v. met DFDS.  Zoals gebruikelijk wordt er weer gereisd met eigen touringcar.
 
KOSTEN: 1425,00 euro op basis van een gedeelde twin kamer, 8 x hotelovernachting op basis van halfpension, ferry Duinkerken-Dover (2 uur durende overtocht) v.v., touringcarvervoer, excursies entrees en reisbegeleiding.
Extra: eventuele lunches onderweg, reis- en/of annuleringsverzekering.* 
Toeslag eenpersoonskamer (beperkt aantal) 400,00 euro. 
*Veel mensen hebben tegenwoordig doorlopende verzekeringen op reisgebied. Wilt u toch een reis-   
 en/of annuleringsverzekering afsluiten, dan kunt u van Ine hierover informatie ontvangen. Een geldig paspoort is voor het UK verpicht. ID kaart is niet langer mogelijk.
 
RESERVEREN: U kunt, als eerdere boeker van deze reis, reserveren vóór 1 juni  a.s. Hierna zullen andere belangstellenden gelegenheid krijgen de reis te boeken. U kunt reserveren door een e-mail te sturen aan Ine: inedeboer@idebe.nl onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer (ook mobiel), type kamer, eventuele dieetwensen. Wilt u nadere info, belt u dan Ine: 06 - 26 43 45 16.
 
Met hartelijke (reis) groet, 
Carina en Ine
 
 
Wilt u meer informatie over deze reis of aanmelden?
Dit kunt u doen bij onderstaand adres:


idéBé Reisspecials 
Zuidzijde 160 
2977 AM Goudriaan
Nederland

t. 0031 183588096 
m. 0031 626434516

inedeboer@idebe.nl

​Breibijeenkomsten


​Eind september gaan we weer met weer opnieuw starten met onze breibijeenkomsten. Iedere maand nl. op de donderdagmiddag, donderdagavond, vrijdagmorgen en vrijdagmiddag. Tijdens deze bijeenkomsten hebben wij ook alle breigarens en breibenodigdheden bij ons dus u kunt op die dagen ook eventueel wol etc. aanschaffen. Heeft u ook belangstelling of wilt u verdere informatie dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

De Schapekop is weer terug in Nieuwpoort, want daar horen wij toch eigenlijk ook. De bijeenkomsten en "verkoopmomenten" zijn  op Hoogstraat 40. U kunt parkeren op Het Hoofd of op de parkeerplaats ingang Schippersweg (achter de vroegere Schapekop).

Data:
donderdag:  20 okt, 24 nov 2022, 12 jan, 9 febr, 9 maart 2023
vrijdag:   21 okt, 25 nov 2022,  13 jan, 10 febr, 10 maart 2023

U kunt zich niet meer aanmelden voor de breilessen, deze zijn volgeboekt.

Tijden:
's morgens van 10.00 uur - tot 12.00 uur
's middags van 13.30 uur - tot 15.30 uur
's avonds van 19.30 uur - tot 21.30 uur


Kosten:
€ 50,00 inclusief koffie/thee met wat lekkers ( voor 6 bijeenkomsten)

Wat houden deze bijeenkomsten in?
We gaan uiteraard heerlijk breien aan een werk waar u aan bezig bent en niet uitkomt (dus waar u hulp bij nodig heeft) en ook kunt u kiezen uit één van onze voorbeelden om die tijdens deze lessen en ook thuis te gaan breien, zoals een plaid (met verschillende technieken), fair-isle trui, fair-isle sjaal. Kortom gezellige leerzame bijeenkomsten.

Tijdens deze bijeenkomsten kunt u ook (als u geen workshop bij ons volgt) wol bij ons komen kopen, wel graag even een appje of telefoontje van te voren.

Gretha en Carina hopen u te verwelkomen!

Advies voor nu, kijk rustig in onze webwinkel, met z'n prachtige natuurlijke producten en natuurlijk zijn we blij als u iets bestelt. Wij zullen er dan zorg voor dragen dat u uw pakketje zo snel mogelijk in huis hebt.

-------------------------------

Winkelmomentje
Kunt u op de website geen keuze maken? Dan kunt u ook af en toe bij ons komen winkelen op de locatie waar wij ook les geven. De data dat u kunt komen zijn dezelfde als de lesdagen. Wij hebben dan nl al onze mooie materialen bij ons. (data zie hierboven)

Locatie:
Hoogstraat 40, Nieuwpoort