7. Knit one below  vol


Onder leiding van Elise Duvekot

Weer terug van weggeweest. De schrijfster van het boek Knit One Below – one stitch many fabrics, komt ook dit jaar naar De Schapekop om een workshop te geven om deze innovatieve breitechniek te introduceren. U breit met twee kleuren horizontaal maar dit geeft een verticaal effect. Tevens is het ook nog tweezijdig. Het is een eenvoudige techniek, maar ziet er ingewikkeld uit. U gaat tijdens deze dag verschillende proeflapjes maken met diverse zelfkanten. Ook leert u meerderen en minderen alsmede het breien van een kabel in deze Knit One Below Techniek. U krijgt een duidelijke beschrijving van deze techniek. Dit is een geheel andere techniek en met een andere uitstraling dan double knitting.

Benodigdheden

rondbreinaalden en/of sokkennaalden, passend bij het garen. (Liefst naalden 3,5 of 4). Het boek, is natuurlijk te koop bij De Schapekop.

Nuttige informatie

15-03-2019
9.30 uur - 16.00 uur 
75,00 inclusief lunch, oefenmateriaal en patroon 
25,00 

Voorwaarden bij onze cursussen en workshops


Hoe in te schrijven
U kunt zich in de werkplaats inschrijven, telefonisch of via deze website.  Als u zich hebt ingeschreven, is uw inschrijving bindend. Let op de datum en tijd van de cursus of workshop, want u krijgt vooraf geen bericht meer.

Inschrijfgeld en cursusgeld
Direct bij inschrijving voor uw cursus betaalt u inschrijfgeld. Dit wordt in mindering gebracht op het totale lesgeld. U staat pas echt ingeschreven als u uw inschrijfgeld betaald hebt. Als u per bank betaalt, vermeldt u dan ook de naam, het nummer en de datum van de cursus. Bankrekeningnummer NL04 RABO 03 23 50 36 16 t.n.v. De Schapekop. Het restant van het cursusgeld betaalt u op de cursusdatum.

Annuleringen
Annuleren is mogelijk tot 3 weken voor aanvang van de cursus. Bij annulering binnen 3 weken voor aanvang van de cursus, ontvangt u uw inschrijfgeld niet retour, tenzij u zelf voor vervanging zorgt. Bij te weinig belangstelling heeft De Schapekop het recht de cursus te annuleren. U ontvangt dan uw inschrijfgeld retour.

Wij stellen het op prijs als u de benodigde materialen bij ons in De Schapekop aanschaft.