Eten & drinken op het Brei- en Haakfestival


Het Arsenaal
In het Arsenaal en ook in de prachtige tuin van het Arsenaal is het heerlijk rustig toeven. U kunt hier huisgemaakte appeltaart (met of zonder slagroom) en een lekker kopje koffie of thee drinken, ook broodjes en allerlei andere lekkernijen serveert Het Arsenaal op deze brei-en haakdagen.
Café de Dam
Heerlijk midden in het centrum met uitzicht op het prachtige Oude Stadhuis en de mooie geveltjes van Nieuwpoort kunt u genieten van een lekker drankje, en wat denkt u van een overheerlijk broodje? Cees heeft speciaal voor deze dagen een heerlijk kopje koffie met bijzonder lekkere appeltaart, bij minder goed weer is er binnen ook ruimte genoeg om even uit te rusten en te genieten van eventuele aankopen. Op deze dagen heeft Café de Dam een beperkte kaart met heerlijke lekkernijen.
Cafetaria De Poort 
Vanaf het Arsenaal gaat u op de Dam naar links de Hoogstraat op, na 200 meter treft u aan uw rechterhand Cafetaria De Poort. Zij hebben zowel aan de Hoogstraat als op de Wal een terras. Cafetaria De Poort is bekend om z’n lekkere friet, deze wordt gebakken in gezonde olie, en ze hebben ook heerlijk softijs. Er worden ook belegde broodjes geserveerd. U kunt als u oversteekt of de Wal verder op loopt een prachtige wandeling over de Nieuwpoortse wallen maken.
Zorgbakkerij Peter van der Heul 
Op de Binnenhaven heeft Peter een stand/kraam met allerlei lekkernijen, lekker om gelijk op te eten of mee naar huis te nemen.


< Terug Bekijk alle deelnemers >