Eten & drinken op het Brei- en Haakfestival


Het Arsenaal
In het Arsenaal en ook in de prachtige tuin van het Arsenaal is het heerlijk rustig toeven. U kunt hier huisgemaakte appeltaart (met of zonder slagroom) en een lekker kopje koffie of thee drinken, ook broodjes en allerlei andere lekkernijen serveert Het Arsenaal op deze brei-en haakdagen.
Café de Dam
Heerlijk midden in het centrum met uitzicht op het prachtige Oude Stadhuis en de mooie geveltjes van Nieuwpoort kunt u genieten van een lekker drankje, en wat denkt u van een overheerlijk broodje? Op deze dagen heeft Café de Dam een beperkte kaart met heerlijke lekkernijen.
Cafetaria De Poort 
Vanaf het Arsenaal gaat u op de Dam naar links de Hoogstraat op, na 200 meter treft u aan uw rechterhand Cafetaria De Poort. Zij hebben zowel aan de Hoogstraat als op de Wal een terras. Cafetaria De Poort is bekend om z’n lekkere friet, deze wordt gebakken in gezonde olie, en ze hebben ook heerlijk softijs. Er worden ook belegde broodjes geserveerd. U kunt als u oversteekt of de Wal verder op loopt een prachtige wandeling over de Nieuwpoortse wallen maken.
Zorgbakkerij Peter van der Heul 
Op de Binnenhaven, op het Kerkplein, heeft dit jaar Zorgbakkerij Peter van der Heul een terras. Met behulp van mensen met een beperking worden er broodjes gebakken en allerlei andere lekkernijen gemaakt. Laat u verwennen op dit terras en rust even lekker uit en geniet van het mooie uitzicht en de prachtige panden van de Binnenhaven.


< Terug